Markedsdage

The Green Company - Markedsdage

The Green Company har et bredt sortiment af lækre kvalitets råvarer og produkter med en tiltagende grøn profil som vi sælger engros.

Vi vil gerne dele disse lækkerier med endnu flere og derfor har The Green Company de seneste par år besøgt virksomheders kantiner.

Her opstiller vi en "markedsbod" i kantinen hvor alle jeres medarbejdere har dermed muligheden for, i deres frokostpause, at købe The Green Company's spændende produkter.

Vi oplever et stigende ønske om at pleje medarbejdere, skabe en hyggelig intim markedsstemning med et godt afbræk i en ofte travl og presset hverdag.

Vi kan besøge jer som en enkeltstående event eller med en jævn frekvens der passer jeres medarbejdere. 

The Green Company’s mission er at skabe forbindelse mellem "grønne" producenter og socialt og miljøansvarlige kunder med den overordnede vision at skabe en grønnere og skønnere verden.

Vi er klar over at økologi for nogle fødevarer også betyder sværere tilgængelighed økonomisk, derfor tilbyder vi også mere tilgængelige ikke økologiske produkter.

Vi er  dog på en rejse hvor vi stræber efter et sortiment der er 100 % økologisk og med en klar bæredygtig og ansvarlig profil.

Vores ønske er at gøre økologiske kvalitets produkter mere tilgængelige.

Derfor køber vi ind i store mængder helst direkte fra producenterne.

Samtidig tilskynder vi vores kunder til at købe i større mængder alene eller sammen som gruppe så I kan få specialbutik kvaliteter til supermarkedspriser.

Vil I også have besøg af The Green Company - Markedsdag ?

Kontakt Thomas og få en aftale om hvornår vi skal besøge jer.

Email: thomas@thegreencompany.dk

Telefon: 60776841 

The Green Company team som I får besøg af kan være Flemming Henriksen, Thomas Mortensen og Carina Jørgensen.